Макс Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня Я давно мрію почати рибачити мені це дуже подобається але нічого в цьому не розумію буду радий порадам з чого краще почати і яке знаряддя краще купувати для новачка )? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Fisherman Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня Привіт Макс. Я починав з поплавочного вудилища. Раніше не було цих всих спінінгів, і тому подібного. Вудка і на карася. А потім вже масштабуватись. Може вам сподобається більше ловля хижої риби, а може мирної.. Це вже потім зрозумієте по ходу справи) А вудилище з готовою оснасткою можна купити на базарі або в риболовному магазині. Дороге не потрібне. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Iryna19 Опубліковано: У вівторок в 13:04 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:04 Добрий день. Підкажіть, будь ласка, який спінінг можна подарувати чоловікові? Ловить з берега, річки невеликі. Або озера. Бюджет до 10 000 грн! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.